BG-Gam!nG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BG-Gam!nG

ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА ИГРА!!!

ИндексГалерияПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Кандидатура за сървър администратор

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
The author of this message was banned from the forum - See the message
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

Кандидатура за сървър администратор  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за сървър администратор    Кандидатура за сървър администратор  Icon_minitimeСря Фев 10 2016, 01:42

Въпреки че не отговаряш на точка 2 съм склонен да ти дам права.
От мен имаш Да. И ще се обоснова за което, по точна и ясно написана кандидатура до сега не бях чел, конкретно тук. А за тези администратори и аз виждам, че не са редовни и ще имам разговор с тях зашот не може така да сме админи само проформа и да влизаме чат пат.

Последната промяна е направена от >Niki.Bg< на Сря Фев 10 2016, 05:21; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
Georgi525

Georgi525

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за сървър администратор    Кандидатура за сървър администратор  Icon_minitimeСря Фев 10 2016, 05:18

Ами аз ще дам отговор малко на по късен етап ,поради простата причина че все още не съм те виждал .
Copy
Модератор
Модератор
Copy

Брой мнения : 31
Местожителство : Казанлък

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за сървър администратор    Кандидатура за сървър администратор  Icon_minitimeСря Фев 10 2016, 17:12

Както каза никито въпреки че не отговаряш на точка 2 и за мен няма проблем и ти гласувам ДА.Но искам да те предупредя да спазваш винаги добрият тон и да не се подаваш на чувства при налагането на банове.
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за сървър администратор    Кандидатура за сървър администратор  Icon_minitimeЧет Фев 11 2016, 18:26

Така значи ще ти дам права за админ на тест прериод и от там насетне зависи как Георги ще се изкаже за твоята работа. Той отгвоаря за тоя сървар най вече и следи работата на админите.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за сървър администратор    Кандидатура за сървър администратор  Icon_minitime

Кандидатура за сървър администратор
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кандидатура за админ!
» Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india
» Кандидатура за сървър админ в BG-Gam!nG |Awp-India|
» Оплакване от Администратор [Sho0T]
» Админ кандидатура

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите