1. В кой сървар желаете да сте админ. Dust2 Only
2. Трябва да имате навършени минимум 16 години. Ивайло, 17 години, Ловеч
3. С какво смятате че може да допринесете за развитието на веригата, без излишни клишета от рода на "има хакери да ги изчистя" а конкретно с какво ще спомогнете. Първо искам да кажа, че във веригата има хляб и според мен трябва да се развие. От скоро играя при вас и ми харесва. Сериозен съм и бих помогнал с развитието на веригата. Според мен има какво да се пооправи.
4. Да имате минимум 30 часа и НИК с който сте ирал не смятайте, че може да ни заблудите има си начини да проверим.
Няма да ви лъжа като 5 годишно дете, а ще си призная. Нямам тези 30 часа активност. Както споменах в т.3, играя от скоро. Ник-нейма ми е shtizqm;
5. По колко време средно на ден може да отделите за сървара. На компютъра съм от 15:00 до 22:00. В сървърите, ще мога да играя по 120-180 минути. По отдолу, ще оставя скайп за връзка, чрез който можете да ме викате против хакери и нарушители.
6. Имате ли опит като админ, и къде сте били преди това ако е така. имам голям опит като админ - inDAY, BetterPlay и други по - малки вериги.
7. Скайп за връзка. ivailo.20
Поздрави : ))