BG-Gam!nG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BG-Gam!nG

ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА ИГРА!!!

ИндексГалерияПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Кандидатура за админ!

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
5AVENGEREZ
Модератор
Модератор
5AVENGEREZ

Брой мнения : 12

Кандидатура за админ! Empty
ПисанеЗаглавие: Кандидатура за админ!   Кандидатура за админ! Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 20:15

1. В кой сървар желаете да сте админ.  Dust2 Only
2. Трябва да имате навършени минимум 16 години. Ивайло, 17 години, Ловеч
3. С какво смятате че може да допринесете за развитието на веригата, без излишни клишета от рода на "има хакери да ги изчистя" а конкретно с какво ще спомогнете.  Първо искам да кажа, че във веригата има хляб и според мен трябва да се развие. От скоро играя при вас и ми харесва. Сериозен съм и бих помогнал с развитието на веригата. Според мен има какво да се пооправи.
4. Да имате минимум 30 часа и НИК с който сте ирал не смятайте, че може да ни заблудите има си начини да проверим.
Няма да ви лъжа като 5 годишно дете, а ще си призная. Нямам тези 30 часа активност. Както споменах в т.3, играя от скоро. Ник-нейма ми е shtizqm;
5. По колко време средно на ден може да отделите за сървара.  На компютъра съм от 15:00 до 22:00. В сървърите, ще мога да играя по 120-180 минути. По отдолу, ще оставя скайп за връзка, чрез който можете да ме викате против хакери и нарушители.
6. Имате ли опит като админ, и къде сте били преди това ако е така. имам голям опит като админ - inDAY, BetterPlay и други по - малки вериги.
7. Скайп за връзка. ivailo.20

Поздрави  : ))
Върнете се в началото Go down
Copy
Модератор
Модератор
Copy

Брой мнения : 31
Местожителство : Казанлък

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!   Кандидатура за админ! Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 20:25

Ами от мене имаш ДА.Като впечатление за сега мога да кажа че се държиш добре въпреки че съм ги виждал много такива държат се добре и като ги перне съчмата ад.Надявам се ако те приемат да се запознаеш с всички правила да имаш железни нерви и да не садваш!
The_BeSt_Boy
Модератор
Модератор
The_BeSt_Boy

Брой мнения : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!   Кандидатура за админ! Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 20:36

И от Мен Да
cBapa*

cBapa*

Брой мнения : 18
Местожителство : 056

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!   Кандидатура за админ! Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 22:17

И от мен имаш ДА! Не ни разочаровай.
5AVENGEREZ
Модератор
Модератор
5AVENGEREZ

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!   Кандидатура за админ! Icon_minitimeСря Фев 17 2016, 14:23

Извинявам се, че пиша по кандидатурата си, но ще получа ли отговор относно "за" или "против", това да съм част от екипа ви?
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!   Кандидатура за админ! Icon_minitimeСря Фев 17 2016, 18:34

И от мен имаш ДА. Ще ти дам права на тест период. Да видя как ще се справиш. А и хубавите работи понякога бавно стават повечето админ са заети хора все пак.

Със този скайп който си ми дал излизат цяла страница по добре ме намери ти на скайп: mainabg
Аз съм най отгоре и съм на латиница само аз мисля, снимката на скайпа е на дъщеря ми.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!   Кандидатура за админ! Icon_minitime

Кандидатура за админ!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кандидатура за Админ
» Кандидатура за админ!