BG-Gam!nG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BG-Gam!nG

ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА ИГРА!!!

ИндексГалерияПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Админ кандидатура

Go down 
+3
Copy
>Niki.Bg<
ShoT
7 posters
АвторСъобщение
ShoT

ShoT

Брой мнения : 3

Админ кандидатура Empty
ПисанеЗаглавие: Админ кандидатура   Админ кандидатура Icon_minitimeЧет Фев 25 2016, 18:08

1. В кой сървар желаете да сте админ. (BG-Gam!nG |AWP|)
2. Трябва да имате навършени минимум 16 години.На 16 съм
3. С какво смятате че може да допринесете за развитието на веригата:Ще викам хора и ще помага с каквото мога на сервара,но искам да съм админ,защото играем си страхотно и изведнъж влиза някакво малко дете в пуснало хак и всички играчи се дразнят и се махат от сервара и по този начин сървара губи като влезне някой такъв
4. Да имате минимум 30 часа играни в сървара за който кандидатсвате.Имам и сами ще видите,че имам повече от 30 часа
6. НИК с който сте играл най често, за да може админите да знаят за кого става въпрос. Ник: Sho0T
5. По колко време средно на ден може да отделите за сървара.Околко 7-9 часа и понякога повече
6. Имате ли опит като админ, и къде сте били преди това ако е така.Да имам,но не помня серварите но около 5-6 пъти съм бил.
7. Скайп за връзка:krasi.gospodinov98
Върнете се в началото Go down
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

Админ кандидатура Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Админ кандидатура   Админ кандидатура Icon_minitimeЧет Фев 25 2016, 18:13

Имам смътен спомен за играч с такъв ник. Сега не ми се рови да видя точно колко са ти часовете, но щом нямам някакви впечатления за твоето поведение значи си се държал добре. За това а и, че кандидатурата е написна много добре тоест отговорите са ти точни и ясни аз съм склонен да ти дам ДА.
Моят вот е ДА.
Copy
Модератор
Модератор
Copy

Брой мнения : 31
Местожителство : Казанлък

Админ кандидатура Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Админ кандидатура   Админ кандидатура Icon_minitimeЧет Фев 25 2016, 18:33

Аз лично ще гласувам ПАС.Искам да поиграеш още и тогава на база държанието ти ще гласувам за сега нищо не мога да дам!
The_BeSt_Boy
Модератор
Модератор
The_BeSt_Boy

Брой мнения : 30

Админ кандидатура Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Админ кандидатура   Админ кандидатура Icon_minitimeЧет Фев 25 2016, 19:20

от мен Имаш ДА... Успех
5AVENGEREZ
Модератор
Модератор
5AVENGEREZ

Брой мнения : 12

Админ кандидатура Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Админ кандидатура   Админ кандидатура Icon_minitimeЧет Фев 25 2016, 19:41

От мене За, трябват ни админи там! : ))
ONESHOT3HEADS ;]]

ONESHOT3HEADS ;]]

Брой мнения : 8

Админ кандидатура Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Админ кандидатура   Админ кандидатура Icon_minitimeЧет Фев 25 2016, 22:36

И аз съм За,защото влязох няколко пъти в сървъра и все нямаше админи и хакери на воля..
Надявам се момчето да си знае задълженията и да може да борави с правата,които са му дадени Smile Успех!
cBapa*

cBapa*

Брой мнения : 18
Местожителство : 056

Админ кандидатура Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Админ кандидатура   Админ кандидатура Icon_minitimeПет Фев 26 2016, 10:30

Давам ти ДА! Не ни разочаровай,че доста хора на твоята възраст се у*раха,ако ме разбираш!
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

Админ кандидатура Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Админ кандидатура   Админ кандидатура Icon_minitimeПет Фев 26 2016, 14:49

Ами ок давам му права за тест период, намериме в скайп.
Одобрен!
Sponsored content

Админ кандидатура Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Админ кандидатура   Админ кандидатура Icon_minitime

Админ кандидатура
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
BG-Gam!nG :: Приети кандидатури!-
Идете на: