BG-Gam!nG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BG-Gam!nG

ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА ИГРА!!!

ИндексГалерияПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Кандидатура за админ!

Go down 
+2
The_BeSt_Boy
cBapa*
6 posters
АвторСъобщение
serBG

serBG

Брой мнения : 5
Местожителство : Пазарджик

Кандидатура за админ!  Empty
ПисанеЗаглавие: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 16:34

1. Nick в игра? serBG.
2. Как се казвате? Янко.
3. Вашите Години (минимум 15)? 17.
4. Откъде сте ? Пазарджик.
5. За кой сървър кандидатствате? Dust2 Only.
6. Между кои часове можете да сте онлайн?Между 14:00 и 19:00.
7. Причината, поради която искате да сте от екипа ни?Избрах вас,защото ми изглеждате свестни и искам да пазя сървара, от хора/играчи,които псуват,обиждат,използват хакове и т.н.
8. Нещо друго, ако желаете да добавите?Не.
9. За връзка с вас Email/Skype (препоръчва се Skype)? Qnko_ser
Върнете се в началото Go down
cBapa*

cBapa*

Брой мнения : 18
Местожителство : 056

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 16:41

Лично аз не съм те засичал досега затова ще се въздържа от оценка,нека колегите споделят наблюденията си!
The_BeSt_Boy
Модератор
Модератор
The_BeSt_Boy

Брой мнения : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 17:11

аз ти давам НЕ в сервера сам те засичал само 3 или 4 пъти иначе добре играеш с хората се държиш добре ам мн не си редовен...
serBG

serBG

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeПон Фев 22 2016, 16:15

Тествайте ме ! Мисля че сървара се нуждае от повече админи. Smile
5AVENGEREZ
Модератор
Модератор
5AVENGEREZ

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeПон Фев 22 2016, 16:23

Само заради грамотността и активността ти, ЗА!
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeПон Фев 22 2016, 16:24

Янко аз съм те засичал но както каза Ламерчо не си много редовен, значи ако искаш да си админ при два дена без присъствие по уважителна причина свалям права. А колкото до админите има си и то достатъчно. Аз съм склонен да ти дам права но поне поиграи по често да те видят и другите. Забележки към държанието ти нямам. Имаш Да от мен. Но все пак тук си има форма и искам на нея да ми отговориш, и да видя мнението и на другите за да реша окончателно.
serBG

serBG

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeПон Фев 22 2016, 16:57

Благодаря.
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeПон Фев 22 2016, 17:19

Явно не четеш. Искам да ми отговориш на нашият въпросник за кандидатура.

[Only mods are allowed to see this link]
serBG

serBG

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeПон Фев 22 2016, 17:51

1. В кой сървар желаете да сте админ. (Пишете името на сървара) BG-Gam!nG |Dust2-Only|
2. Трябва да имате навършени минимум 16 години. (Пишете си годините 19) 17
3. С какво смятате че може да допринесете за развитието на веригата, без излишни клишета от рода на "има хакери да ги изчистя" а конкретно с какво ще спомогнете. Сървара ми харесва много и за това искам да помогна, да няма хакери и т.н Smile
4. Да имате минимум 30 часа играни в сървара за който кандидатсвате. И не смятайте, че може да ни заблудите има си начини да проверим.  Не съм сигурен колко имам, но се надявам да са толкова колкото ви трябват Smile
6. НИК с който сте играл най често, за да може админите да знаят за кого става въпрос. serBG
5. По колко време средно на ден може да отделите за сървара. 2 часа
6. Имате ли опит като админ, и къде сте били преди това ако е така. Имам преди съм бил админ във HDS но тя вече не съществува Smile
7. Скайп за връзка. qnko_ser
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeПон Фев 22 2016, 18:03

Значи Янко написал съм точно и ясно без клишета от рода на има хакери и прочие. А ти какво отговаряш точно това и най важното което ме интересува си писал и т.н.
serBG

serBG

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeПон Фев 22 2016, 18:11

Сърварите ви ми харесват и авп и дъст, и за това искам да стана Админ, да помогна на веригата, до това за хакерите е така когато има хакери админи няма, поне аз така виждам вия си преценявате дали съм достоен за това да ме направите админ Smile Приятна вечер.
Copy
Модератор
Модератор
Copy

Брой мнения : 31
Местожителство : Казанлък

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeПон Фев 22 2016, 19:46

Как съм те пропуснал не знам ама имаш ДА от мене.Добре се държиш и си редовен за опит има време да натрупаш!
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitimeВто Фев 23 2016, 17:47

Добре и Янко го правим админ на тес период, да видим какво може и какво не може. Намериме в скайпа.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ!    Кандидатура за админ!  Icon_minitime

Кандидатура за админ!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кандидатура за админ!
» Кандидатура за Админ
» Кандидатура За Админ От sm0ke
» Админ кандидатура
» Кандидатура за Админ

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите