BG-Gam!nG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BG-Gam!nG

ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА ИГРА!!!

ИндексГалерияПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india

Go down 
+3
Georgi525
>Niki.Bg<
sasuke77
7 posters
АвторСъобщение
sasuke77

sasuke77

Брой мнения : 5

Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Empty
ПисанеЗаглавие: Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india    Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Icon_minitimeНед Фев 14 2016, 00:10

1. В кой сървар желаете да сте админ.  BG-GaminG AWP india
2. Трябва да имате навършени минимум 16 години.   на 16 години съм
3. С какво смятате че може да допринесете за развитието на веригата, без излишни клишета от рода на "има хакери да ги изчистя" а конкретно с какво ще спомогнете.  ще помогна с каквото мога ще рекламирам сервера в други сървари ще следя за нарушители в сервера щото някои играчи развалят играта на другите не само с хакове  псуват убиждат ще помога с каквото мога
4. Да имате минимум 30 часа и НИК с който сте ирал не смятайте, че може да ни заблудите има си начини да проверим. имам повече от 30 часа даже  сЪМ В ТОП15 НА 6МЯСТО МОЖЕ ДА ПРОВЕРИТЕ никами е [uchiha] ILIQN SaSuKe
5. По колко време средно на ден може да отделите за сървара.  4 часа а събота и неделя по повече
6. Имате ли опит като админ, и къде сте били преди това ако е така. имам голям опит като админ - и съм бил админ в HDS ZBB - HDS dus2 - toshiba CS eu - cs infernal dust2
7. Скайп за връзка. sasuke.uchiha4063

И има двама хакери които постоядно играт с хакове единя игра с спеед хак другя е с аим бот  и  се няма админи да ги баднат
[Only mods are allowed to see this link]  http://prikachi.com/images/243/8634243T.jpg
 Снимах им иповете и никовете

Последната промяна е направена от sasuke77 на Нед Фев 14 2016, 21:06; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india    Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Icon_minitimeНед Фев 14 2016, 10:45

Така аз лично съм за ДА. Само дето няма НИК, а нямам никакво желание да гадя кой на кое мсто в топ 15 е. Отнсно снимката си има раздел за докладване на хакери. Ето и как може да покажат някой кандидат админи дали наистина са в час с нещата.

Последната промяна е направена от >Niki.Bg< на Нед Фев 14 2016, 16:06; мнението е било променяно общо 1 път
Georgi525

Georgi525

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india    Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Icon_minitimeНед Фев 14 2016, 15:29

Аз лично незнам за кой играч става дума като няма nick ,Пас за сега
Copy
Модератор
Модератор
Copy

Брой мнения : 31
Местожителство : Казанлък

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india    Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 17:54

Имаме нужда от свестни админи който да не правят детски неща.Единственото което ме притеснява са годините ти.НО въпреки това ти гласувам доверие и се надявам да не ни изложиш!
Georgi525

Georgi525

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india    Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 17:57

Ами ще се съглася с Niki и Copy.
ganjata

ganjata

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india    Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 22:33

От мен имаш Да.
Ника му е [uchiha] ILIQN SaSuKe
The_BeSt_Boy
Модератор
Модератор
The_BeSt_Boy

Брой мнения : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india    Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Icon_minitimeВто Фев 16 2016, 10:42

Аз Му давам НЕ незнае правилата за Админ и как да се държи с Хората и тои не е На 16 Год
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india    Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Icon_minitimeВто Фев 16 2016, 10:53

Ами ще му дам Права на тест период. Права акакто се дават така и се свалят!
holandeca1

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india    Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Icon_minitimeСря Фев 17 2016, 15:07

Ot men ima NE shtot se otvarq i mi vika mlk
sasuke77

sasuke77

Брой мнения : 5

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india    Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Icon_minitimeСря Фев 17 2016, 15:24

holandeca1 дай демо да видат какво правиш и да видат защо ти написах млк и  извинете знам че коментирам знам че нетрябва да коментирам на кандидатурата си  и + това се научи да пишеш на КИРИЛИЦА
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india    Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Icon_minitimeСря Фев 17 2016, 16:16

sasuke77 написа:
holandeca1 дай демо да видат какво правиш и да видат защо ти написах млк и  извинете знам че коментирам знам че нетрябва да коментирам на кандидатурата си  и + това се научи да пишеш на КИРИЛИЦА

Илияне не знам какво е правил но да говориш на админ млък и то с по голям ранг първо е недопустимо. Второ той е направил за веригата много повече от теб. Трето не търпя някой да сее раздор в екипа, за това съм безкомпромисен. И си мисля че май не можеш да рабреше какво е уалл и игра със саунд. Аз вчера макар че бях на градус и малко не ми вървеше играта ми омръна да слушам че тоя или оня били с уалл при положение, че точно за тези играчи са проверявани гледани и прочие. Ако аз почна да играя сериозно а не да се лигавя както вчера ти и за мен ще кажеш , че съм уалл или Copy или summerize, както и много други играчиа даже за последния ни ми наду главата за summerize, че точно той е улалл как те изтърпя и не те банна чак се чудя.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india    Кандидатури за Сървър администратор в  BG-GaminG AWP india  Icon_minitime

Кандидатури за Сървър администратор в BG-GaminG AWP india
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кандидатури за Сървър администратор
» Кандидатура за сървър админ в BG-Gam!nG |Awp-India|
» Кандидатура за сървър администратор
» Оплакване от Администратор [Sho0T]
» Как се прави админ в сървър с AMX/AMXX

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите