BG-Gam!nG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BG-Gam!nG

ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА ИГРА!!!

ИндексГалерияПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Оплакване от Администратор [Sho0T]

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
flynn__1337

flynn__1337

Брой мнения : 6
Местожителство : xx

Оплакване от Администратор [Sho0T] Empty
ПисанеЗаглавие: Оплакване от Администратор [Sho0T]   Оплакване от Администратор [Sho0T] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 00:27

Оплакване от Администратор [Sho0T] Users-9-2-48 Име на Администратора:

Sho0T

Оплакване от Администратор [Sho0T] 17-48 Нарушение:

Въпросният "Администратор" ми наложи забрана да пиша в чата т.е. amx_gag за около 10-20 минути (не съм сигурен за времето), за това, че отговорих на друг играч, който говори глупости от типа на "Ако обичате майка си, вдигнете си ръката" и по-късно продължава с "Не виждам ръце, значи не обичате майките си", което лично за мен е абсурдно и много не уважително. Аз просто му отговорих с "Ако обичам твоята какво да направя?" и въпросният Администратор (Sho0T) ми наложи наказание, както споменах за около 10-20 минути, защото явно съм ОБИДИЛ момчето по този начин и поведението ми не е на място, въпреки, че според мен, ако моето държание заслужава наказание, то и поведението на другия играч заслужава такова. Нека да добавя, че попитах въпросния Администратор към 20 пъти за връзка с Главния Администратор, а по точно, кой е той, защото имам едно момче в Steam, мисля, че Вие сте Главния, но не съм сигурен, на този въпрос останах без отговор от него, само обяснения защо ме е "gag".

Оплакване от Администратор [Sho0T] Dedicated_server Server: Оплакване от Администратор [Sho0T] Banner_560x95

Оплакване от Администратор [Sho0T] Users-11-2-48 Моят псевдоним в играта:

sh00tz

Оплакване от Администратор [Sho0T] Videocam Доказателство:

-click-
Върнете се в началото Go down
ShoT

ShoT

Брой мнения : 3

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Администратор [Sho0T]   Оплакване от Администратор [Sho0T] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 01:15

1.Беше 5 мин.
2.Тогава като е абсурдно,защо му отговаряш?
3.Казах кой е главния.Има и скайпа му докато играеш,ако не съм гагнал някой докато сме играли това е,защото играя и не съм видял чата.
4.Казах му няколко пъти,че BG-GAM!NG има правила и които е влязъл в сървар на BG-GAM!NG трябва да спазва тези правила.Той не ги спази и го гагнах.

Главния ще прецени какво ще направи.От мен е това.
flynn__1337

flynn__1337

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Администратор [Sho0T]   Оплакване от Администратор [Sho0T] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 01:40

1. Това, което ми пишеше в чата не беше 5 минути.
2. Абсурдно е, защото мисля, че е проява на неуважение някой да подценява любовта и уважението от моя страна към родителите ми по този начин. Независимо дали е било шега или не, а в такъв случай и моето поведение може да се приеме, като шега.
3. Разбирам, че всички се отнасяме понякога, но имам още демота, в които се вижда как блееш едва ли не, мога да ги кача, ако искаш? Няколко пъти в чата се разменяха фрази, като "Педали, боклуци", "ще ви е*ба майките" и т.н., а ти не направи нищо, докато не почнах да ти се оплаквам и да ти досаждам да ги гагнеш.
4. Съгласен съм с теб, че всички сървъри имат правила, които трябва да бъдат спазвани, но не мисля, че държанието ти е справедливо, дори ако съм ги нарушил, въпреки, че не виждам как моето е по-голяма "обида" от неговото. Дори бих казал, че моето е анти-фраза, ако разбираш какво е това. Smile

Последната промяна е направена от flynn__1337 на Нед Фев 28 2016, 01:57; мнението е било променяно общо 1 път
ShoT

ShoT

Брой мнения : 3

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Администратор [Sho0T]   Оплакване от Администратор [Sho0T] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 01:48

Да разбирам те,но така не се отговаря.Ако те дразни просто му кажи да спре или аз да му кажа не е такъв начина да му го кажеш и когато блях писах командата да го гагна. Wink
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Администратор [Sho0T]   Оплакване от Администратор [Sho0T] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 15:15

Сега ай де без излишен спам. Виновен си като отговаряш по тоя начин все едно е да псуваш и ако не може да свханеш разликата проблема си е твой. Аз съм на 44 години и ако и ми кажеш така няма да си намериш място ако си пред мен. Не ми излизай с клишета аз колко много обичам родителите си вички ги обичат, е поне 99% от хората. Та както ти е отговорено има правила след като влизаш в сървара да играеш се задължаваш автоматично да ги спазваш. Админа е действал според правилата и не виждам за какво ти е оплакването. Замисли се друг път какво пишеш, защото има едан приказка която е вярна. "Не спори с глупака, защото първо ще те принизи до неговото си ниво и след това ще те бие с глупоста си." А ти точно това си направил подвел си се по глупоста на друг и сам го казваш, че е писал глупости. Можеше да отговориш като не вижда ръце да отиде на очен лекар.
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Администратор [Sho0T]   Оплакване от Администратор [Sho0T] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 15:19

А и като качваш фото го качвай на хостове дето няма реклама и да искат да си спирам адблока.
Има си български хостове:

http://picbg.net
flynn__1337

flynn__1337

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Администратор [Sho0T]   Оплакване от Администратор [Sho0T] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 16:25

Добре, започваме да се наричаме "глупаци". Не съм казал, че съм невинен, но казвам, че ако моето поведение подлежи на наказание, то и това на другия играч подлежи на такова и ще Ви помоля да си имаме малко уважение, защото, нито съм дете на 10, нито съм някого, когото да заплашваш онлайн, че няма да си намеря място, ако го кажа. Напротив, не ме познаваш, нито ще искаш да се запознаем, не обичам да споря на такива теми, но ми е смешно, когато някой ми се приканва онлайн. Това, че си на 44, въобще не ми влиза в работата, нито пък ме интересува, годините не ти определят достойнството, нито колко голям мъж си, не си въобразявай, че си нещо голямо. Както се казва "Не казвай "хоп", преди да си скочил".
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Администратор [Sho0T]   Оплакване от Администратор [Sho0T] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 16:30

Абе момченце не ми развивай теорията за топлата вода тя е открита мнооого отдавана. Другият играч не е казал или обидил някой. Казал е ако някой обича майка си да вдине ръка това, че ти си се подвел след като смяташ, че е казал глупост, проблема си е изцяло твой. Аз то казах каква би била моята реакция и какво щях да му кажа.
flynn__1337

flynn__1337

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Администратор [Sho0T]   Оплакване от Администратор [Sho0T] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 16:33

Момченце? Интересно. Не виждам смисъл да споря повече, просто заключете темата и да се знае, ако може само да си имаме уважението ще Ви помоля пак и да не се заплашваме по интернет, че ми избива на смях вече.
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Администратор [Sho0T]   Оплакване от Администратор [Sho0T] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 17:52

Е вече ми доказа колко си тъп. Никъде и никой не заплашвам по интернет това, че ти си кух и нямаш мозъчни брънки в главата е друг въпрос. А относно мойто достойнство, ами с твоето мение не мога и до тоалетна да отида. Аз съм се доказал що за човек съм и за да не опровергавам това което написах за глупавия по горе изобщо вече не смятам да ти отговарям или да ти пиша щот за мене и го казвам ясно и открито си голям глупак. А и върви си напиши домашните и тогава се мъчи да ми водиш полемики, за неща от които и бъкел не разбираш.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Администратор [Sho0T]   Оплакване от Администратор [Sho0T] Icon_minitime

Оплакване от Администратор [Sho0T]
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Оплакване от Админ Sho0T
» Оплакване от Админ!
» Оплакване от несправедлив бан.
» Оплакване от Несправедлив бан!
»  Оплакване от Бан

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите