BG-Gam!nG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BG-Gam!nG

ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА ИГРА!!!

ИндексГалерияПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Кандидатури за Сървър администратор

Go down 
+2
The_BeSt_Boy
sasuke77
6 posters
АвторСъобщение
sasuke77

sasuke77

Брой мнения : 5

Кандидатури за Сървър администратор Empty
ПисанеЗаглавие: Кандидатури за Сървър администратор   Кандидатури за Сървър администратор Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 16:24

1. В кой сървар желаете да сте админ. BG-Gam!nG |Dust2-Only|
2. Трябва да имате навършени минимум 16 години. НА 16 съм 2 май ги правя 17
3. С какво смятате че може да допринесете за развитието на веригата, без излишни клишета от рода на "има хакери да ги изчистя" а конкретно с какво ще спомогнете. С развитието на сървара ще помагам с каквото мога
4. Да имате минимум 30 часа играни в сървара за който кандидатсвате. И не смятайте, че може да ни заблудите има си начини да проверим. имам повече от 30 часа
6. НИК с който сте играл най често, за да може админите да знаят за кого става въпрос. [uchiha]   ILIQN SaSuKe
5. По колко време средно на ден може да отделите за сървара. 3/4 часа а  във събота и неделя по повече
6. Имате ли опит като админ, и къде сте били преди това ако е така. да имам опит и то голям  преди съм бил админ в  CS- infernal d2 HDS d2 toshiba cs eu WELL play   и сега съм админ в вашя сервер  BG-Gam!nG |Awp-India|
7. Скайп за връзка. sasuke.uchiha4063
Върнете се в началото Go down
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор   Кандидатури за Сървър администратор Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 17:11

Сега моито момче кратко и ясно ти казвам НЕ. И ще се обоснова за което. Значи това, че сме ти гласували довери не означава че във всеки сървар ще ти се дадат права поне на тоя етап няма как да стане. Ще попиташ защо . Ами защото от наблюденията които имам върху познанията ти за хак, съм крайно разочарован, казваш на почти всеки, че е хак и не говоря за AWP а точно за дъста и точно казваш за тия които са проверни дет се казва под лупа, в това число и отговорника на сървара нарече хак и всички които посочи, че са били хак аз пак съм ги гледал и не видях нито един такъв. Освен това в дъст 2 влизат изключитело силни играчи и ти точно тях визираш че са хак. Човек аз цс го играя не знам вече може би 13-14 години а има такива които го играят дори и от 16 години. Просто напоследък не мога дори да вляза без някой като теб да почне да ми казва кой бил хак и прочие което е много неприятно и ми разваля удоволствието от играта, а и както повечето знаят един път нарушиш ли си ритъма на игра после върви го гони да го върнеш. Ето за това ти отказвам но все пак нека и другите да си кажат мнението. Винаги съм им го вземал под внимание.

Последната промяна е направена от >Niki.Bg< на Нед Фев 21 2016, 23:19; мнението е било променяно общо 2 пъти
The_BeSt_Boy
Модератор
Модератор
The_BeSt_Boy

Брой мнения : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор   Кандидатури за Сървър администратор Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 17:24

От Мен Имаш Не в дъст 2 трябват админи които да разпознава хак и добър играч както каза Ники ти за повечето казваш хак и незнаеш правилата на дъст2...
Georgi525

Georgi525

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор   Кандидатури за Сървър администратор Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 17:34

Аз давам Не .Причината за да дам такъв отговор че все още не си доказал и показал в AWP Indiq .
А докато не преминеш от Test Admin на следващо ниво мисля че не е желателно да бъдеш и на другите сървъри 
5AVENGEREZ
Модератор
Модератор
5AVENGEREZ

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор   Кандидатури за Сървър администратор Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 17:50

Колегите се изказаха. Нямам какво друго да кажа. Против.
ONESHOT3HEADS ;]]

ONESHOT3HEADS ;]]

Брой мнения : 8

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор   Кандидатури за Сървър администратор Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 21:06

От мен имаш НЕ.
Всеки си има свое мнение,а моето е,че от доста време те знам и съм те засичал не веднъж с хак.CS е силна игра,нужно е мислене,стратегия и търпение за да се развиваш,а теб като те убият 5 пъти и садваш и почваш да ругаеш и да ми пускаш скриптове Smile С ТОВА ПОВЕДЕНИЕ НЯМА КАК ДА МЕ УБЕДИШ да ти дам ЗА.
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор   Кандидатури за Сървър администратор Icon_minitimeПон Фев 22 2016, 15:38

Значи въпросът е приключен. Отхвърля се!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатури за Сървър администратор   Кандидатури за Сървър администратор Icon_minitime

Кандидатури за Сървър администратор
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
BG-Gam!nG :: Отхвърлени Кандидатури!-
Идете на: