Сега моито момче кратко и ясно ти казвам НЕ. И ще се обоснова за което. Значи това, че сме ти гласували довери не означава че във всеки сървар ще ти се дадат права поне на тоя етап няма как да стане. Ще попиташ защо . Ами защото от наблюденията които имам върху познанията ти за хак, съм крайно разочарован, казваш на почти всеки, че е хак и не говоря за AWP а точно за дъста и точно казваш за тия които са проверни дет се казва под лупа, в това число и отговорника на сървара нарече хак и всички които посочи, че са били хак аз пак съм ги гледал и не видях нито един такъв. Освен това в дъст 2 влизат изключитело силни играчи и ти точно тях визираш че са хак. Човек аз цс го играя не знам вече може би 13-14 години а има такива които го играят дори и от 16 години. Просто напоследък не мога дори да вляза без някой като теб да почне да ми казва кой бил хак и прочие което е много неприятно и ми разваля удоволствието от играта, а и както повечето знаят един път нарушиш ли си ритъма на игра после върви го гони да го върнеш. Ето за това ти отказвам но все пак нека и другите да си кажат мнението. Винаги съм им го вземал под внимание.