1. В кой сървар желаете да сте админ. (Пишете името на сървара)
Dust2 only2. Трябва да имате навършени минимум 16 години. (Пишете си годините 19)
14, но мисля че годините нямат много голямо значение а какво има човека в кълбото на раменете си. )3. С какво смятате че може да допринесете за развитието на веригата, без излишни клишета от рода на "има хакери да ги изчистя" а конкретно с какво ще спомогнете.
Еми от месец на сам има само 1 човек ( админ ), който гледа сървъра , а понякога като го няма има чат пат хакер , спамер и такива играчи от сорта „мъже / биячи“4. Да имате минимум 30 часа играни в сървара за който кандидатсвате. И не смятайте, че може да ни заблудите има си начини да проверим. Имам със сигурност.
6. НИК с който сте играл най често, за да може админите да знаят за кого става въпрос.
fan70ma ( Втори в top15 )5. По колко време средно на ден може да отделите за сървара.
Eми 2-3 може и 4 часа на ден зависи6. Имате ли опит като админ, и къде сте били преди това ако е така.
Да бил съм в cs-detelina,black night и също така съм имал 2-3 вериги преди 2 години с сигурно +5 сървъра в едната 7. Скайп за връзка. Не ползвам скайп. За връзка с мен
STEAM: faller213