Така ще се опитам да бъда колкото се може по кратък.
1. По нея няма коментар.
2. За години ми се струва, че ме послъгваш ама приемам, че си на толкова.
3. Малко унклочив отговор, но не мога да го приема.
4. Не смятам, че имаш 30 часа, аз едва днес те засякох, а и както си казал с по 1 до 3 часа на ден доста игра трябва да направиш за да станат тия часове така, че и тая точка не я приемам.
5. По нея няма коментар, тя не е съществена за самата кандидатура а за нас за да знаем за кого става въпрос.
6. С тези часове не виждам просто смисъл да ставаш админ, много са малко. Админите в дъстта правят средно по 4 часа и нагоре. С 1- 2 часа, че това са две смени на картата. И тази точка не я приемам.
7. Евала, че си откровен и не лъжеш но как да повярвам, че имаш опит като админ като не си бил такъв сам си противоречиш, админството не е само да може да се разпознае хак. То е една съвкупност от задължения и умения които наистина се придобиват трудно. Ням а да навлизам в подробности. Така че и нея не я приемам.
8 . Също не е съществена за сама кандидатура.
И така от всички важни точки премам само една и тя е 2 точка. Ами съжалявам ама не мога да ти дам ДА на тоя етап. Моят вот е Не. Моят съвет е да опиташ по късно, като се запознаем по добре със твоето поведение като играч и прочие. Иначе самата кандидатура е добре оформена , за което също те поздравявам. Давам вече думата на другите и те да си кажат мнението.