BG-Gam!nG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BG-Gam!nG

ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА ИГРА!!!

ИндексГалерияПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Кандидатура за админ! Новата ми!

Go down 
+3
>Niki.Bg<
ONESHOT3HEADS ;]]
f0ReSteR*
7 posters
АвторСъобщение
f0ReSteR*

f0ReSteR*

Брой мнения : 3
Местожителство : Stara Zagora

Кандидатура за админ! Новата ми! Empty
ПисанеЗаглавие: Кандидатура за админ! Новата ми!   Кандидатура за админ! Новата ми! Icon_minitimeВто Фев 23 2016, 19:45

1.В кой сървар желаете да сте админ. Dust 2 Only
2.Трябва да имате навършени минимум 16 години. 16
3.С какво смятате че може да допринесете за развитието на веригата, без излишни клишета от рода на "има хакери да ги изчистя" а конкретно с какво ще спомогнете. Ами по този въпрос нищо не мога да кажа... Просто искам да съм част от вас и с каквото мога и трябва да направя да го направя
4.Да имате минимум 30 часа играни в сървара за който кандидатсвате. И не смятайте, че може да ни заблудите има си начини да проверим. Не знам колко са...
5.НИК с който сте играл най често, за да може админите да знаят за кого става въпрос. Jesus cries
6.По колко време средно на ден може да отделите за сървара. 1-2 часа... може и 3
7.Имате ли опит като админ, и къде сте били преди това ако е така. Да имам опит, но за жалост не съм бил никъде, защото не искам да плащат и прочие
8.Скайп за връзка. ivailo.stojnov(Ники аз те имам).
Върнете се в началото Go down
ONESHOT3HEADS ;]]

ONESHOT3HEADS ;]]

Брой мнения : 8

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ! Новата ми!   Кандидатура за админ! Новата ми! Icon_minitimeВто Фев 23 2016, 22:39

Аз съм пас.
Първо нямаш часовете.
Второ-как имаш опит като АДМИН,а не си бил никъде админ?..не се връзва.Не ми е достатъчна информацията ти,поне на мен.
Но да видим и другите колеги какво ще решат Smile

>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ! Новата ми!   Кандидатура за админ! Новата ми! Icon_minitimeВто Фев 23 2016, 22:53

Така ще се опитам да бъда колкото се може по кратък.
1. По нея няма коментар.
2. За години ми се струва, че ме послъгваш ама приемам, че си на толкова.
3. Малко унклочив отговор, но не мога да го приема.
4. Не смятам, че имаш 30 часа, аз едва днес те засякох, а и както си казал с по 1 до 3 часа на ден доста игра трябва да направиш за да станат тия часове така, че и тая точка не я приемам.
5. По нея няма коментар, тя не е съществена за самата кандидатура а за нас за да знаем за кого става въпрос.
6. С тези часове не виждам просто смисъл да ставаш админ, много са малко. Админите в дъстта правят средно по 4 часа и нагоре. С 1- 2 часа, че това са две смени на картата. И тази точка не я приемам.
7. Евала, че си откровен и не лъжеш но как да повярвам, че имаш опит като админ като не си бил такъв сам си противоречиш, админството не е само да може да се разпознае хак. То е една съвкупност от задължения и умения които наистина се придобиват трудно. Ням а да навлизам в подробности. Така че и нея не я приемам.
8 . Също не е съществена за сама кандидатура.

И така от всички важни точки премам само една и тя е 2 точка. Ами съжалявам ама не мога да ти дам ДА на тоя етап. Моят вот е Не. Моят съвет е да опиташ по късно, като се запознаем по добре със твоето поведение като играч и прочие. Иначе самата кандидатура е добре оформена , за което също те поздравявам. Давам вече думата на другите и те да си кажат мнението.
5AVENGEREZ
Модератор
Модератор
5AVENGEREZ

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ! Новата ми!   Кандидатура за админ! Новата ми! Icon_minitimeСря Фев 24 2016, 13:15

Съгласен съм с колегата @ONESHOT3HEADS ;]], нямам какво да кажа. Против.
The_BeSt_Boy
Модератор
Модератор
The_BeSt_Boy

Брой мнения : 30

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ! Новата ми!   Кандидатура за админ! Новата ми! Icon_minitimeСря Фев 24 2016, 13:53

и аз Съм Против
cBapa*

cBapa*

Брой мнения : 18
Местожителство : 056

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ! Новата ми!   Кандидатура за админ! Новата ми! Icon_minitimeСря Фев 24 2016, 14:34

Против!
Georgi525

Georgi525

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ! Новата ми!   Кандидатура за админ! Новата ми! Icon_minitimeСря Фев 24 2016, 17:50

Подкрепям колегите
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ! Новата ми!   Кандидатура за админ! Новата ми! Icon_minitimeЧет Фев 25 2016, 00:06

Ами не виждам повече какво да се коментира, с това тема приключва.
ОТХВЪРЛЕН!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Кандидатура за админ! Новата ми!   Кандидатура за админ! Новата ми! Icon_minitime

Кандидатура за админ! Новата ми!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Кандидатура за админ!
» Кандидатура за Админ
» Кандидатура за админ
» Кандидатура за админ!
» Админ кандидатура

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите