1. В кой сървар желаете да сте админ. DUST2 Only
2. Трябва да имате навършени минимум 16 години. На 26 години съм и играя ЦС 1.6 откакто е създадена като игра . Преди това играх 1.5
3. С какво смятате че може да допринесете за развитието на веригата, без излишни клишета от рода на "има хакери да ги изчистя" а конкретно с какво ще спомогнете. Нямам достатъчно време , че да допринасям с кой знае колко - имам работа и ангажименти на преден план , но със сигурност ще направя сървъра по приятел за игра и ще намаля броя на хакерите .
4. Да имате минимум 30 часа играни в сървара за който кандидатсвате. И не смятайте, че може да ни заблудите има си начини да проверим. Сигурно имам , знам ли .... Дори и да нямам ще станат
6. НИК с който сте играл най често, за да може админите да знаят за кого става въпрос. Blastedz (първи съм в топ15)
5. По колко време средно на ден може да отделите за сървара. Около 2-3 часа дневно
6. Имате ли опит като админ, и къде сте били преди това ако е така. За около 15 години игра имам опит в 2-3 сървара , но последно бях админ преди 2 години можеби и нямам идея как се казваше сървъра
7. Скайп за връзка. n/a при допълнително поискване