BG-Gam!nG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BG-Gam!nG

ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА ИГРА!!!

ИндексГалерияПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Оплакване от Играч [YouR Shad0w]

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
flynn__1337

flynn__1337

Брой мнения : 6
Местожителство : xx

Оплакване от Играч [YouR Shad0w] Empty
ПисанеЗаглавие: Оплакване от Играч [YouR Shad0w]   Оплакване от Играч [YouR Shad0w] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 01:29

Име на играча: YouR Shad0w
Нарушение: WH
Demo: -click-
Server: Оплакване от Играч [YouR Shad0w] Banner_560x95
Моят псевдоним в играта: sh00tz

IP: -click-
Върнете се в началото Go down
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Играч [YouR Shad0w]   Оплакване от Играч [YouR Shad0w] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 15:23

Значи когато си преместиш демото на хост без да ми иска да си изключа адблокера тогава ще ти се обърне внимание, има си достатъчно фрее хостери за да може се качи едно демо.
flynn__1337

flynn__1337

Брой мнения : 6
Местожителство : xx

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Играч [YouR Shad0w]   Оплакване от Играч [YouR Shad0w] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 16:29

Вие си решавате, дали ще погледнете демото или не. Аз правя оплакване от играч, който нарушава "правилата на сървъра", пък дали Вие ще предприемете мерки си е ваша работа. Качил съм го на този хост, защото ми е по-удобен за ползване и досега не съм имал оплаквания, че на някого му пречи.
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Играч [YouR Shad0w]   Оплакване от Играч [YouR Shad0w] Icon_minitimeНед Фев 28 2016, 17:47

Момче аз се занимавам с точно такъв вид раабота, след като ти казвам си промениш хоста явно не го казвам случайно. А ти ако искаш да ти се обърне внимание просто си смени хоста а и за твое сведение DOX.BG е много по удобен и надежден. Ай престанете да ми обеснявате кое е удобно и кое не е след като си нямате и идея за какво иде реч. Аз не смятам да си давам данните на някакви приложения след което да се чудя кое и как не иска да става. Точка по въпроса.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от Играч [YouR Shad0w]   Оплакване от Играч [YouR Shad0w] Icon_minitime

Оплакване от Играч [YouR Shad0w]
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
BG-Gam!nG :: Въпроси /Предложения /Оплаквания-
Идете на: