BG-Gam!nG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BG-Gam!nG

ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА ИГРА!!!

ИндексГалерияПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

kandidatura za admin

Go down 
+2
The_BeSt_Boy
holandeca1
6 posters
АвторСъобщение
holandeca1

Брой мнения : 6

kandidatura za admin Empty
ПисанеЗаглавие: kandidatura za admin   kandidatura za admin Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 01:36

1. В кой сървар желаете да сте админ. (Пишете името на сървара) Awp India
2. Трябва да имате навършени минимум 16 години. (Пишете си годините 19) 19
3. С какво смятате че може да допринесете за развитието на веригата, без излишни клишета от рода на "има хакери да ги изчистя" а конкретно с какво ще спомогнете.за отстраняване на хакери
4. Да имате минимум 30 часа играни в сървара за който кандидатсвате. И не смятайте, че може да ни заблудите има си начини да проверим.да
6. НИК с който сте ирал най често, за да може админите да знаят за кого става въпрос.Nexus
5. По колко време средно на ден може да отделите за сървара.винаги
6. Имате ли опит като админ, и къде сте били преди това ако е така.да
7. Скайп за връзка.csmanqka22
Върнете се в началото Go down
The_BeSt_Boy
Модератор
Модератор
The_BeSt_Boy

Брой мнения : 30

ПисанеЗаглавие: Re: kandidatura za admin   kandidatura za admin Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 01:45

От Мен Имаш ДА
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: kandidatura za admin   kandidatura za admin Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 01:54

Стиляне по неграмотна кандидатура не бях виждал. Ама честно ти казвам ти въпроса не четеш ли, без излишни клишета от рода на "има хакери да ги изчистя". И какъв отговор даваш "за отстраняване на хакери". Караш ме да се смея. Другото имате ли опит като админ, и къде сте били преди това ако е така. Егати отговора: да ами кажи да имам админ съм в BG-GAM!NG  в сървари dust 2 only и deathmach. Толкова ли е сложно. Та така от мен имаш ВЪЗДЪРЖАМ СЕ, малко множко ще ти дойдат сърварите мисля отговорник си и за deathmach, освен ако Copy се навие да отговаря за него. Така че съм малко раз троен с това. А и зависи и Георги също какво ще каже. Това, че можеш да играеш с авп не значи че толкова разбираш от хакове, вярно понаучи се ама има още какво да учиш, ето днес бана човек на първа врътка за улл вярно беше лудница и сървара беше фул аз ме заболя ръката също да банвам ама ги гледах по продължително. И да поясня и да не го взимате това под внимание при отговорите си, въздържам се защото искам първо вас да чуя. А Стелиян има потенциал иначе.
cBapa*

cBapa*

Брой мнения : 18
Местожителство : 056

ПисанеЗаглавие: Re: kandidatura za admin   kandidatura za admin Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 14:38

Добър админ е за сега,но поне малко по грамотно и отговорно да беше написал кандидатурата! Ако няма желаещи да отговарят за AWP сървъра ще му дам ДА
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

ПисанеЗаглавие: Re: kandidatura za admin   kandidatura za admin Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 15:56

Той не е отговорник за AWP  там Георги е отговорника на админите или да го кажем главен.  Мисълта ми бе, че ако Copy не може да поеме деатмача и става следното а то е значи като отговорник трябва да влиза по често в деатмача  после и в дъста и идва ред и на авп. Та това е проблема а има и друг все още мисля, че не си готов за друг сървар. От вчера и днес направи няколко основни грешки банва хората даже не ги спектира както трябва, само на по една врътка извинявай ама аз че имам опит, рядко го правя да не казвам че и хак дори не видях или за съмнителни моменти в демотата човека уби един на стълби и последва бан. Днес също махам банове които си наложил. Изобщо си мисля в странанието си да се докажеш и правиш прибързани решения и грешки. Не прибързвай доказал си се като сериозен човек и админ, просто ти трябва вече рутината или опит да го кажем, а той става покрай по опитните админ. Което за AWP все още освен Георги, не мога да кажа, че има други по опитни. Точно с тази цел и Copy предложи тия отговорници за сърварате да могат да помагат на по неопитните да се поочупят. Малеее егати и романа дет написах. ХАХАХА. Ами това са ми основните мотиви за моето въздържане, за това ви казах искам вашите мнения да ги чуя и да претегля плюсовете и минусите от евентуално даване на права.
Copy
Модератор
Модератор
Copy

Брой мнения : 31
Местожителство : Казанлък

ПисанеЗаглавие: Re: kandidatura za admin   kandidatura za admin Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 16:59

Първо си оправи кандидатурата.Второ искам много сериозно да се замислиш върху възможността си да администрираш два сървъра.Не е лесно грам но ако смяташ че ще можеш от мен имаш ДА.За сега няма много хора и ще ти е възможно но ако се напълнят няма начин просто да си и в двата!
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

ПисанеЗаглавие: Re: kandidatura za admin   kandidatura za admin Icon_minitimeНед Фев 21 2016, 17:25

Имено и знаеш как беше в ЦСЛан като развихме дъста и тръгна и гънгейма и другите 8 ли бяха 10 ли сървара забравих им бройката и се получи така, че почнахме всички админи да сновен кат хлебарки по сърварите и да даваме права на неподходящи хора. А тогава в бан листата прекрвах с часове да махам банове и да гледам демота. Иван пръста си не помръдваше да помогне. Както и другите които имаха право за унбан, за това го накарах тогава и на теб да ти даде права за унбан за до можеш да ми помагаш. Та искам сега да се подбре екипа докато е време и да се обучи, защото прекалено много вкарвам в тая верига като средства и искам да я развием по най бързия начин и сме намерили правилния пъро шом в банлканската ранклиста за 2 седмици ъста сме го свалили с над 1000 места а в европейскта класация сме малко по зле но и там имаме напредък огромен. Което ме навежда на мисълта, че значи вървим в правилната посока, я си дайте сметка че сериозно наблегнах на веригата едва като успях да договоря новия хост, за което не съжалявам и дори за миг. И за 2 месец а и половина такъв скок едвали някой е направил. Но свичко е реклама която яко ми бърка в джоба и ти знаеш дори, че те помолих и ти го направи за един смс да пусна реклама както и Copy той го прави редовно когато има възможност просто мисля 2.40 не е кой знае каква сума един път месечно да се отдели за да можем по бързо да се наложим така ще започнат и постъпления за смс и вип а и за унбан. Естесвено да не забарвя и вашата работа като админ която също есъществена и от голямо значение. Защото точно тези опитни играчи които играят при нас се връщат вкидневно имено заради професионализма на админите защото в другите сървари ги банват постояно. За което и ви благодаря на всички.
5AVENGEREZ
Модератор
Модератор
5AVENGEREZ

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: kandidatura za admin   kandidatura za admin Icon_minitimeПон Фев 22 2016, 15:12

"kandidatra za admin", не тук! Против, без значение, дали имаш другите изисквания! Против.
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

ПисанеЗаглавие: Re: kandidatura za admin   kandidatura za admin Icon_minitimeПон Фев 22 2016, 15:36

Така значи Стиляне ще изчакаш поне ощще месец, два и тогава си пусни ако си желаещ на ново кандидатура. А и тоя път я направи грамотно, ако имаш затруднение има скайп питай.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: kandidatura za admin   kandidatura za admin Icon_minitime

kandidatura za admin
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
BG-Gam!nG :: Отхвърлени Кандидатури!-
Идете на: