BG-Gam!nG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BG-Gam!nG

ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ЛЮБИМА ИГРА!!!

ИндексГалерияПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Оплакване от админ Aleks Shabanski

Go down 
+2
>Niki.Bg<
[M]an!achka x_O
6 posters
АвторСъобщение
[M]an!achka x_O

[M]an!achka x_O

Брой мнения : 2
Местожителство : Хасково

Оплакване от админ Aleks Shabanski Empty
ПисанеЗаглавие: Оплакване от админ Aleks Shabanski   Оплакване от админ Aleks Shabanski Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 15:53

1.Ник на Админа: Aleks Shabanski
2.Сървър в който ви е баннал: BG-Gam!nG |AWP|
3.Демо: http://dox.abv.bg/files/listtree
4.Вашето Ип: 95.87.49.137
Върнете се в началото Go down
>Niki.Bg<
Собственик
Собственик
>Niki.Bg<

Брой мнения : 94

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от админ Aleks Shabanski   Оплакване от админ Aleks Shabanski Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 15:57

Гледах демото и видях за какво става дума, подобно държание от страна на админ е недопустимо и ще се вземат мерки. Да не казвам и , че спекулира с това което съм казал а то е да бъде строг. Няма как да си градиш уважението на играчи след като ги обиждаш и псуваш като хамалин. Плащам хостове и съм направил тази верига точно в името на негово величество играча, като влезе да се кефи и изпитва удоволствие от играта. Затова и съм направил Тези правила които се спазват от всички и най вече от админите които въпростния админ най безцеремонно е нарушил.
ganjata

ganjata

Брой мнения : 6

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от админ Aleks Shabanski   Оплакване от админ Aleks Shabanski Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 19:37

Така ся, тоя мен лично ме е заплашвал за правата ми, имаше и моменти където е банвал някой хора без причина .. вика на хората да вървят с него на баира иначе ще ги банне,Също не е много редовен вчера го видях 1-път а днеска изобщо ..
Georgi525

Georgi525

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от админ Aleks Shabanski   Оплакване от админ Aleks Shabanski Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 20:38

Аз лично не обичам такива работи ,а и тези без мислени гагове и заплахи Неми Допада
Copy
Модератор
Модератор
Copy

Брой мнения : 31
Местожителство : Казанлък

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от админ Aleks Shabanski   Оплакване от админ Aleks Shabanski Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 20:46

Такива драми в нашите сървъри не са допустим ще бъдат предприети мерки!
cBapa*

cBapa*

Брой мнения : 18
Местожителство : 056

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от админ Aleks Shabanski   Оплакване от админ Aleks Shabanski Icon_minitimeПон Фев 15 2016, 22:16

Съгласен съм с колегите!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Оплакване от админ Aleks Shabanski   Оплакване от админ Aleks Shabanski Icon_minitime

Оплакване от админ Aleks Shabanski
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
BG-Gam!nG :: Въпроси /Предложения /Оплаквания-
Идете на: